Training herkenning psychische klachten bij werknemers

Trainen betekent investeren in de persoonlijke kracht van mensen. Dit leidt tot sterkere mensen, teams en organisaties.

Training verzuimmanagement
Hoe kunt u verzuim voorkomen? Welke vragen moet u stellen aan een werknemer die zich ziek meldt? Hoe herkent u oorzaken van verzuim? En hoe maakt u verzuim bespreekbaar? Op dit soort vragen krijgt u antwoord tijdens de praktische training Verzuimmanagement. De training heeft een theoretisch onderdeel, maar het grote effect van de training wordt bereikt door het werken met een trainingsacteur.

In deze training ligt de nadruk ligt op het voeren van gesprekken, variërend van telefonische ziekmeldingen tot verzuimgesprekken met zogenaamde ‘frequent-verzuimers’. Ook besteden we aandacht aan de kosten van verzuim. Wat levert het u op?

Na de training Verzuimmanagement weet u welke mogelijkheden u als leidinggevende hebt om verzuim op een positieve manier te beïnvloeden. U bent in staat op deskundige wijze een verzuimgesprek te voeren met uw werknemers. En u bent op de hoogte van de actuele wetten en regels omtrent verzuim. Kortom: u krijgt extra handvatten om uw mensen duurzaam inzetbaar te houden.

Training balans werk-privé
Inhoud volgt zo spoedig mogelijk

Training voor leidinggevenden: herkennen van psychische klachten bij werknemers
Inhoud volgt zo spoedig mogelijk

Trainingen worden bij voorkeur in-company verzorgd. Bij de training Verzuimmanagement wordt ook de bedrijfsarts betrokken voor een optimale afstemming binnen uw organisatie.

© 2021 5kwadraat | Webdesign & Realisatie: VisieCom